Min mission med Sammen Sammen

For et år siden lyttede jeg for alvor til mig selv. Ikke fordi jeg normalt ikke lytter til min intuition, men denne gang var bare anderledes. Jeg kørte på job, som jeg plejede. Jeg var lærer – men jeg var også drænet, ramt af stress, og jeg kunne ikke længere overhøre mit hjerte….. For inderst inde vidste jeg det : Jeg jeg skulle sprede kærlighed og minde vi mennesker om hinanden.

Dén dag stoppede jeg som lærer. Også selvom jeg ikke havde nogen plan – noget endeligt mål – Jeg skulle noget andet med mit liv! Jeg skulle bare lige finde ud af præcist hvordan jeg skulle gøre det.

Business med hjertet
Jeg tog kontakt til en mentor, som viste mig hvordan jeg kunne lave business med hjertet. Det var helt fantastisk! – Og oven i hatten mødte jeg her nogle skønne kvinder, som mine drømme voksede SAMMEN med. Jeg havde endelig fundet ud af,  hvordan jeg kunne følge MIT hjerte, og give dét til andre, som jeg så gerne ville.

Min tid som lærer var bestemt ikke forgæves
Min tid som lærer var bestemt ikke forgæves. Jeg brugte alle mine erfaringer fra faget, og ikke mindst mine erfaringer som både mor og kvinde, der havde haft stress af flere omgange. Jeg skabte dét, jeg selv havde manglet:

SAMMENSAMMEN!

Med SAMMENSAMMEN vil jeg gøre en forskel. Ikke en forskel kun for mig. 

En forskel for dine børn.

For dig. 

For din familie.

”Hvis du ikke ser det, du har brug for i verden må du jo skabe det selv” – Det er præcis, hvad jeg har gjort!!! Nu hjælper- og skaber jeg TID til at I kan være sammen – sammen i jeres familie UDEN mobiltelefoner via en abonnementsløsning.

”Hvorfor er det så vigtigt, at vores mobiltelefoner ikke er med?”
Sagen er den… at vi skabt familiemønstre, hvor vi ofte kan være i samme rum uden at være SAMMEN. Vi bruger så enorm meget tid på vores mobiltelefoner, tablets osv. og tænker slet ikke over, at der er levende mennesker omkring os, som har brug for vores nærvær. Konsekvensen er ikke kun for vi voksne, men går betydeligt ud over vores børn. Aldrig før har så mange børn og unge følt sig ensomme, været så stressede eller på anden vis været i mistrivsel som i dag.

Lyset i børnenes øjne
Oven på denne udmelding, er det også enormt vigtigt for mig at pointere, at jeg også har set noget andet!! Nemlig      LYSET I BØRNENES ØJNE.

Her mener jeg det lys VI kan tænde i VORES børns øjne. Et lys du og I kan lade forblive tændt! VI kan give vores børn troen på, at de er NOGEN og ikke NOGET. At vi har brug for dem! At de er vigtige! OG det vokser de af – og så står de meget bedre på deres ben, når de skal ud i verden.

Mission ”fælles tredje”
Dét lys i øjnene er noget, jeg brænder for at hjælpe jer til at finde frem! Også hos jer selv. Min mission er at lave et fælles tredje, som I i jeres familie kan være sammen om :

  • Abonnement med aktiviteter I kan lave SammenSammen hjemme i familien
  • Workshops hvor I er SammenSammen
  • Foredrag som I kan drage inspiration OG skabe transformation ud fra

En lille, kærlig reminder
Her til slut vil jeg gerne minde dig om og på dig selv og alle de skønne mennesker, der er omkring dig. Jeg vil give dig troen på, at du har noget særligt at bidrage med i denne verden.

Her er ingen løftede pegefingre.. ingen dårlig samvittighed… for jeg ved godt, at du gør det bedste, du kan! – Og jeg lover dig at… SammenSammen kan vi ALT!!!

Jeg glæder mig helt enormt til at starte eventyret sammen med dig og din skønne familie!

KH

Trine