Skip to main content

Familietid sammen i hverdagen

 

Gør pligterne til en leg, styrk familiefællesskabet og skab magiske hverdagsstunder med en SammenSammen boks

Skønne hverdagsstunder

Skab tid og nærvær med dine børn –  lav små aktiviteter fra SammenSammen boksen i hverdagen, som skaber glæde helt ned i maven hos jer alle.

Du har den dejligste familie, som du elsker at være sammen med, men...

  • I har en travl hverdag, hvor pligter, fritidsaktiviteter og ting på “to do”-listen fylder meget
  • I føler jer drænet for inspiration og motivation til samvær uden skærm i familien
  • I kan helt glemme, at I kan skabe gode stunder omkring pligterne i hverdagen og glæder jer i stedet til weekenden og ferier
  • I vil gerne finde tid til mere nærvær i jeres familie i hverdagen

Jeg har en god nyhed..

Jeg har lavet en unikt SammenSammen boks til jeres familie med nemme simple aktiviteter, idéer og inspiration, som I allerede nu kan integrere i jeres hverdag.

Nemlig med familiekortene!!!

Jeg har en god nyhed..

Jeg har lavet et unikt forløb til jeres familie med nemme simple aktiviteter, idéer og inspiration, som I allerede nu kan integrere i jeres hverdag.

Nemlig med familiekortene!

Øhhhh familiekort ?

Jeps netop !!!Forandringerne starter i det små, når vi vil gøre en stor forskel; Nemlig i stunderne omkring pligter, når vi samles omkring måltiderne, i de daglige rutiner, i vanerne og i den måde, vi er sammen på i hverdagen hjemme i familien….  

Og så tilfører vi noget nyt og gør det anderledes, sjovt og inspirerende : 

Nemlig familiekortene : 

Her bliver pligterne til en leg, påmindelserne om og på hinanden til en glæde og familiefællesskabet skaber magiske minder fra jeres hverdag.

Halløj der - Trine her

Kort sagt, så er jeg er hende med den krøllede kreative hjerne. Hende, der har hjulpet mange børn i alderen mellem 5 og 11 år samt forældre og i årevis skabt minderige hverdagsstunder for utallige skoleklasser (og jeg ELSKER det!!!!)  Det er mig, der finder på og minder jer om at gøre tingene på en ny, sjov og nærværende måde hjemme i familien. 

På den måde sikrer vi de herlige stunder, som alle familier fortjener; Nemlig magiske hverdagsstunder sammen i familien.

læs mere

Men ikke kun det. I får konkrete aktiviteter direkte hjem i postkassen, videoer med baggrundsviden og redskaber, mulighed for at være med i vores facebookgruppe og så kan I få svar på spørgsmål af mig undervejs. Og I kan glæde jer… for så vil I kunne mærke, hvad I VIL og har LYST til, fremfor at tænke på, hvad I BØR eller SKAL gøre.  

Og jeg lover jer, at I vil kunne mærke en forskel. Jeres børn vil blomstre og vokse og glædes med de nye aktiviteter i familien, og så vil voksne kunne mærke det; Glæden, overskuddet, nærværet, og I vil pludselig mærke, hvad der er vigtigt, og hvilke rammer I ønsker omkring jeres familie. 

Aktiviteterne i SammenSammen boksen er nemme, simple og lige til at putte ind i dagligdagen  

Lad mig hjælpe jer med at komme godt i mål! 

Halløj der - Trine her

Kort sagt, så er jeg er hende med den krøllede kreative hjerne. Hende, der har hjulpet mange børn og forældre og i årevis skabt glimmerstunder for utallige skoleklasser (og jeg ELSKER det!!!!)  Det er mig, der finder på og minder jer om at gøre tingene på en ny, sjov og nærværende måde hjemme i familien. 

På den måde sikrer vi de herlige stunder, som alle familier fortjener; Nemlig glimmerstunderne

læs mere

Men ikke kun det. Jeg sender jer konkrete aktiviteter, videoer med baggrundsviden og redskaber, som skaber en bevidsthed, der langsomt bundfælder sig i familien og skaber en hverdag med balance. Og så kan I glæde jer… for så vil I kunne mærke, hvad I VIL og har LYST til, fremfor at tænke på, hvad I BØR eller SKAL gøre.  

Og jeg lover jer, at I vil kunne mærke en forskel. Jeres børn vil blomstre og vokse og glædes med de nye vaner i familien, og så vil voksne kunne mærke det; Glæden, overskuddet, nærværet, og I vil pludselig mærke, hvad der er vigtigt, og hvilke rammer I ønsker omkring jeres familie. 

Aktiviteterne i forløbet er nemme, simple og lige til at putte ind i dagligdagen  

Lad mig hjælpe jer med at komme godt i mål! 

SammenSammen boksen kan du få fingrene i her!

For langt mindre end hvad du ville have lyst til at bruge på en biograftur for familien 

Din investering i at skabe familietid sammen i hverdagen er kun 179 kr.

Det siger kunderne…

Vi taler sammen på en helt anden måde og har fået brudt nogle af vores rutiner. Ganske vidunderligt er det.

Frida

Jeg giver Trine mine varmeste anbefalinger. Hun er en hjertevarm ildsjæl med et stort og bankende hjerte for de gode værdier i familien i nutidens dynamiske hverdag.
Trine kan med SammenSammen i den grad være med til at gøre en stor og positiv forskel i såvel børns som forældres liv og hverdag.

Malene Elena

Fantastisk formiddag.... der var rum til at være sammensammen en hel formiddag. En formiddag med hjertevarme, nærvær og kreativitet.
Godt for både forældre og børn.
De varmeste anbefalinger fra mig ❤️

Katja

Vi har altid været gode til at italesætte hinandens styrker, men det gode ved det her har været at det skulle skrives ned og reflekteres mere over.

...faren i huset har taget en bog ned fra bogreolen og pt ligger han og læser imens hans tlf hviler på “mobil-stranden”. Pigerne udbrød med det samme: ‘Hvor viiiildt, far!!!!! Læser du en bog???? ???

Connie Florentin

Stor glæde på en dag hvor intet er almindeligt... Posten og opgaverne gav smil og noget at tage sig til og overdøvede således savn af venner og " det almindelige" - Så dejligt ♥️

Tina Rise Hejgaard-Larsen

Min datter kunne næsten ikke være i sin egen krop af stolthed, da vi læste brevet op for hende om hvorfor vi er heldige at være hendes forældre. Min søn læste selv op og også her var der glæde og stolthed i øjnene.

Lene Degner Rise

Jamen et lys der kom i deres øjne. ? En sand fornøjelse at se. De læste selv deres små sedler højt og de kunne ikke lade være med at smile.

Mette Morsing

I  SammenSammen velkomstboksen får du:

Et clipboard og 2 familiekort

Familiekortene hænges op på jeres nclipboard, Forestil jer kortene som en slags “adventskalender”, I må åbne, år jeres familie har besluttet at lave noget nyt sammen.

Bogen “Magiske hverdagsstunder”

I kan sætte jeres familiekort ind i bogen, når I har lavet aktiviteten. Hver måned vil I også få inspiration til at sætte andre af de ting, I har lavet hjemme i familien ind i bogen. Glæd jer til at samle en masse dejlige minder…

En video hver måned uge til jer forældre

Her får I baggrundsviden fif og redskaber til at skabe gode stunder med jeres børn.

I får også påmindelser i hverdagen fra mig, som skaber bevidsthed om, at I kan handle på en ny måde

En overraskelse

Vi elsker at overraske jer!!! Derfor vil der hver måned være en lille overraskelse – bare fordi vi synes I fortjener det –  og sommetider vil vi også give jer  ideer til, hvordan I kan lave noget sjovt ud af jeres boks, så den ikke bare havner i skraldespanden.

Et lukket fællesskab

Sammen med andre skønne forældre kan I kan dele erfaringer og inspirere hinanden i vores lukkede facebookgruppe.

I får mulighed for at få svar på spørgsmål af Trine.

Nap en SammenSammen boks allerede i dag!

Ja til SammenSammen familietid

MEN VENT!! DER ER MERE :

Køber du inden 1. September kan du få fingrene i disse herlige bonusser :

BONUS 1

25% rabat til 1.stk. skøn kreaboks til dit barn fra
Kreaboks

Klik på billedet for at se mere

BONUS 2

Gratis e-bog fra Æblebørn til at støtte din families immunforsvar – helt naturligt.

Klik på billedet for at se mere

BONUS 3

Online oplæg techpsykolog Mathis Toft: “Sådan skaber I gode skærmvaner i familien”

Klik på billedet for at se mere

BONUS 4

Få 20% rabat på en smuk mobilskinne hos Mystack

Jeg er så klar til mere familietid

Snup en boks inden 1. juli og få fingrene i de 4 bonusser