F.A.Q.

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål så du ikke behøves at være i tvivl om hvad du mon går ind til ved at melde dig ind i SammenSammen. Har vi ikke fået det hele med og sidder du stadig med spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@sammensammen.dk

Hvorfor en SammenSammen-boks?

Hos SammenSammen tror vi på vigtigheden af at føle sig som nogen – og ikke noget! At vi hver især er unikke  og, at vi er en vigtig del af familiefællesskabet!!! Vi tror på at skabe glæde, familiefællesskab og taknemmelighed. Forskning viser nemlig, at vi faktisk bliver gladere, når vi gør det kontinuerligt…. og de små ting kan gøre en kæmpe forskel og skabe en glæde helt ned i maven. 

Sååååå vi vil gerne skabe aktiviteter og krydre jeres hverdagen med små påmindelser, så  I hver morgen  glæder jer til at stå op til  i stedet for at leve efter weekender og ferier…

SammenSammen-boksen er en helhedsoplevelse der via en abonnementsløsning giver dig og børnene tid til mere nærvær i hverdagen på en simpel og fleksibel måde. Vi synes nemlig ikke, at  der skal alle mulige dikkedarer til for at skabe nærvær og glæde.

Hvad koster et SammenSammen-medlemskab

Det koster kun 229,- om måneden at forkæle familien med nærvær og skabe glæde som dine børn kan mærke helt ned i maven. Det er mindre end en tur i biografen. Og så er det helt uden binding og gebyrer. 

Hvem er SammenSammen for?

Uanset om du er enlig forælder eller total kernefamilie, har 1 barn eller 10 børn, har fuld gang i karrieren eller bare vil gøre lidt ekstra for familien, så er SammenSammen for dig, der har brug for en nem måde at fylde mere nærvær og samvær på familien i hverdagen. 

Har mine børn den rette alder til at være med?

SammenSammen-boksen er i princippet for alle der elsker at få lidt anderledes ind i hverdagen og mærke nærværet. Nogle af aktiviteterne vil dog kræve lidt af børnene. Det er vores erfaring, at forældre og børn får mest ud af SammenSammen-boksen, hvis børnene er i alderen 5 – 11 år .
Er du i tvivl om det også er noget for din 4-årige eller 13-årige så giv SammenSammen et skud alligevel. For du kan til enhver tid sætte dit medlemskab i bero eller opsige det. 

Hvad indeholder en SammenSammen-boks?

Din første SammenSammen-boks er en velkomstboks der indeholder: Familiekort, clipboard og bogen Magiske Hverdagsstunder, hvori I kan gemme jeres familiestunder. Du får også en æske som I kan lave et mobilhotel ud af. 

De efterfølgende bokse du får tilsendt er Månedens Boks og indeholder: 3 familiekort, en lille månedens overraskelse samt en aktivitet I kan lave af boksen, så den ikke bare skal smides ud.

Hvad er et familiekort?

Familiekortet indeholder de simple aktiviteter vi kan putte ind i vores små hverdagsstunder. Vi ved nemlig, at de små stunder kan gøre en kæmpe forskel !!! Aktiviteterne omhandler stunder omkring pligter, når vi samles omkring måltiderne, i de daglige rutiner, i vanerne og i den måde, vi er sammen på. Med kortene skaber vi en ramme; en ny måde at tænke på, være sammen op og  gør det anderledes, sjovt og inspirerende.

Du får familiekort med nye aktiviteter og inspiration til nærvær tilsendt hver måned i SammenSammen-boksen. 

  

Hvor ofte får jeg tilsendt en SammenSammen-boks?

Du får en SammenSammen-boks tilsendt i starten af hver måned. Vi sender den 1. i hver måned, og du kan forvente at modtage din boks 2 – 4 hverdage efter. Er du nyt medlem, vil din første boks være vores Velkomstboks. For den er der nogle andre leveringstider, som du kan læse mere om under “Hvornår modtager jeg min først SammenSammen-boks?” nedenfor.

  

Hvornår modtager jeg min første SammenSammen-boks?

Din første SammenSammen-boks er Velkomstboksen. Bestiller du dit medlemskab i perioden fra den 1. og til og med den 18. i en måned sender vi din velkomstboks så den lander hjemme hos dig ca. 2 – 4 hverdage efter. 

 

Medlemmer, der opretter sig efter den 18. i en måned og måneden ud, vil få deres Velkomstboks i starten af den næstkommende måned. Den sender vi den 1. i hver måned og du vil modtage den ca. 2 – 4 hverdage efter i din postkasse. 

Er det nemt at opsige mit medlemskab?

Ja, det kan du tro! Du skal have frihed til at vælge, og derfor har vi gjort det muligt for vores medlemmer, at de til hver en tid kan afmelde sig eller sætte deres medlemskab i bero. Vi har ingen bindinger eller gebyrer.

 

Vi gør opmærksom på, at hvis du ønsker at afmelde dit medlemskab med virkning fra den førstkommende måned, så skal du afmelde dig senest den sidste hverdag i den aktuelle måned. Så hvis du f.eks. ikke ønsker at være medlem mere fra august måned så skal du opsige dit medlemskab senest den sidste hverdag i juli måned. 

På den måde kan vi nemlig nå at trække din SammenSammen-boks ud af førstkommende måneds sending. 

Scroll to Top