Jeg er
Trine Ottosen

Tiden sammen kan noget!

I dag er tiden sammen ikke længere en selvfølgelighed. Den er blevet til noget, vi aktivt skal vælge til. Men tiden går hurtigt -og hvorfor vente med at skabe glæde og særlige øjeblikke, til der er fødselsdag, ferier eller weekender? Vi har mulighed for at skabe små magiske hverdagsstunder sammen.

Det er det, jeg gerne vil minde jer om med “SammenSammen”.

Hvilke fællesskaber er vi en del af?

Jeg er optaget af,
hvordan vi er sammen med andre mennesker

Når vi ser ud i samfundet, er vi vidne til en enorm stigning i stress, ensomhed og mistrivsel hos børn, unge og voksne.

Som lærer og mor har jeg længe været optaget af, hvordan vi er sammen med andre mennesker. Hvilke fællesskaber er vi en del af, og hvordan kan de have en positiv indflydelse på vores liv?

Danmark er det land i EU, hvor børn bruger mest tid foran skærmen, og ubevidst har vi skabt mønstre, hvor vi kan være fysisk til stede i samme rum uden at være virkelig SAMMEN. Dette påvirker vores trivsel. Og de afledte effekter af det øgede skærmforbrug er blandt andet mindre søvn, mindre fysisk aktivitet og mindre tid sammen med familie og venner.

Kigger vi nærmere på forskningen, har det afgørende betydning for vores mentale trivsel, at vi skaber tid og nærvær sammen i familien.

... Det vil jeg gerne ændre på, og derfor har jeg skabt SammenSammen.

Afspil video

SammenSammen minder os om at være sammen

I dag er tiden sammen ikke længere en selvfølgelighed. Den er blevet til noget, vi aktivt skal vælge til.

Det er årsagen til, at jeg har skabt SammenSammen. I form af koncepter, aktiviteter, ideer og produkter har jeg skabt dét, som mange af os længes efter; at være SAMMEN – SAMMEN.

Hvem er jeg?

Først og fremmest er jeg mor med stort M til mine til vidunderlige piger – Sophie og Tilde. Jeg er gift med min dejlige bankmand Jacob, og sammen bor vi med vores elskede kat Fister og den sødeste pony Smilla.

Livet har ført mig på en betydningsfuld rejse, hvor jeg har oplevet stress hele fire gange.

Jeg er et levende eksempel på, at hvis man bliver ved med at gøre det samme, får man det samme resultat. Men fjerde gang blev også den sidste for mig med stress, for nu ved jeg, hvad der virkelig betyder noget for mig, og hvad mit hjerte brænder for.

I 2020 tog jeg springet og blev selvstændig med SammenSammen – og jeg elsker det!

Jeg har opdaget, at de små ting kan gøre en verden til forskel: Øjenkontakt med dem, du elsker, nyde solnedgange med en kop kaffe og samles om spisebordet om aftenen. Lykken er meget tættere på, end vi tror – vi skal bare lige stoppe op, skabe øjeblikke sammen og åbne vores øjne for den.

Er det tid til at gøre noget andet, end I plejer?

Kontakt mig og hør, hvordan vi kan udvikle et koncept skræddersyet til jeres virksomhed og til jeres kunder.
Scroll to Top