Samarbejdspartnere
i SammenSammen

Læs her cases til nogle af de tidligere samarbejdspartnere i SammenSammen

Samarbejdspartnere
i SammenSammen

Læs her cases til nogle af de tidligere samarbejdspartnere i SammenSammen

Aalborg Kommune
med konceptet Sammen skaber vi magiske stunder

Konceptet “Sammen skaber vi magiske hverdagsstunder” er et simpelt og praktisk materiale, der bl.a. består af mikrohandlinger, som bruges i indskolingen for at skabe et fælles fundament og fremme børns trivsel og udvikling.

Materialet inddrager aspekter såsom det gode og sikre fællesskab, den enkeltes betydning i klassen, små præstationsfrie rum, at blive set, hørt og forstået, mærkesager og gode gerninger, taknemmelighed og restitution med ro og mobilfri stunder.

Forældre er en vigtig ressource, så de involveres gennem løbende forældremøder og materialebrug. Ved både at inddrage forældre, skole og barn sikrer vi, at der er et fælles sprog og en fælles forståelse, når vi sammen skaber “Den gode dag”.

Materialet er designet som forebyggende prcesser og konkrete redskaber, der kan anvendes både derhjemme og i skolemiljøet. Det giver fagfolk og forældre enkle værktøjer til at styrke børns mentale trivsel.

Konceptet er blevet testet i samarbejde med Skoleforvaltningen i Aalborg i 18 klasser.

Følgende materiale er udvikling til konceptet

Udtalelser fra samarbejdet i Aalborg Kommune

Jensens Bøfhus
med konceptet Familieboksen

Jeg havde den unikke mulighed at udvikle konceptet til ”Familieboksen” i tæt samarbejde med Jensens Bøfhus.

Familieboksen var en sand skattekiste af unikke familiekort, der tilbød nemme og sjove aktiviteter til de skønne børnefamilier, der besøgte Jensens restauranter i Danmark og Sverige.

Aktiviteterne var nøje designet til at skabe samtaler, nærvær og uforglemmelige øjeblikke i familierne, på en enkel, sjov og legende måde. Med konceptet ønskede vi at minde alle om, hvor stor en forskel selv de små ting kan gøre. Nogle af aktiviteterne kunne nydes sammen på restauranten.

Andre aktiviteter kunne tages med hjem, så familierne kunne fortsætte de meningsfulde stunder og skabe varige minder sammen. Som en del af implementeringen af dette konceptet havde jeg fornøjelsen af at holde inspirerende oplæg for personalet i Jensens Bøfhus både i Danmark og Sverige. Målet med disse oplæg var, at give personalet en dybere forståelse for konceptet og hvordan det kunne berige oplevelsen for de yngste gæster og deres familie.

Senere udviklede vi også et koncept til ”Jensens børnekøkken”.

Udtalelser fra samarbejdet i Jensens Bøfhus

Region Midtjylland Specialområde Udviklingshandicap
med konceptet
Sammen skaber vi den gode arbejdsdag - trivsel, udvikling og fællesskab

Sammen med SUA har jeg udviklet konceptet “Sammen skaber vi den gode arbejdsdag – trivsel, udvikling og fællesskab”.

I processen var vi fokuserede på at skabe arbejdsglæde gennem mikrohandlinger og værdsætte vigtigheden ved at være “sammensammen”. En afgørende faktor var også inddragelsen af både ledere og medarbejdere i processen.

Til konceptet udviklede vi et unikt og jordnært materiale, som blev anvendt til foredrag og efterfølgende workshops. Vi lagde stor vægt på at inkludere medarbejdernes egne input og ideer under implementering og opfølgning af konceptet.

Vi skabte en række unikke materialer, herunder plakater, personlige collager, dialogkort og “tak for dig-kort”, som kunne bruges i dagligdagen for at fremme en positiv arbejdskultur. Det særlige ved disse materialer var, at de blev skabt af medarbejderne selv under workshoppen. Dette gav dem en autentisk og relevant karakter, der gjorde dem endnu mere effektive i praksis.

Udtalelser fra samarbejdet efter foredrag og workshops
i Specialområde Udviklingshandicap i Region Midtjylland

Feriepartner med konceptet
Ferieboksen

I et tæt samarbejde med Feriepartner Thy har jeg skabt “Ferieboksen” som et unikt koncept. Boksen er designet med det formål at give sommerhusgæsterne mulighed for at skabe betydningsfulde ferieminder og oplevelser sammen med deres nære, som de også kan tage med sig hjem.

Vi har lagt stor vægt på at integrere Feriepartners kernefortælling og værdier i Ferieboksen.

Ferieboksen omfatter en række elementer, der er designet til at skabe interaktion og fælles oplevelser. Med 6 aktivitetskort – 3 til familier og 3 til par – fokuserer vi på at skabe ferieminder, ferieoplevelser, hygge, tilstedeværelse, nærvær og mærkbare øjeblikke.

Udtalelse fra samarbejdet

Er det tid til at gøre noget andet, end I plejer?

Kontakt mig og hør, hvordan vi kan udvikle et koncept skræddersyet til jeres virksomhed og til jeres kunder.

Scroll to Top