Skip to main content

Skab mærkbare familiestunder med SammenSammen boksen

Nemme aktiviteter, der gør pligterne til en leg og skruer op for tid, nærvær og glæde i hverdagen

 

Ja tak til SammenSammen boksenPlay Video

Se mere

Skab mærkbare familiestunder med SammenSammen boksen.

Ja tak til SammenSammen boksen

Det siger forældrene…

Vi har noget konkret at samles om - hvilket ofte forlænger et måltid eller holder os fra skærme osv ♥️

Camilla

Min datter kunne næsten ikke være i sin egen krop af stolthed, da vi læste brevet op for hende om hvorfor vi er heldige at være hendes forældre. Min søn læste selv op og også her var der glæde og stolthed i øjnene

Lene

Flere nærværende stunder i en travl hverdag. Det var PISSE hyggeligt… Nu er det ok mor ikke fiser rundt og ordner det hele - nu blev pligterne helt ok - ikke øv men en nærværsstund. Især fedt, fordi mor havde vildt meget modstand på den med pligter

Anja

Vi har noget konkret at samles om — hvilket ofte forlænger et måltid eller holder os fra skærme osv ♥️

Camilla Uldal

Det er altid rart at blive hjulpet til at fokusere på de positive ting.

Thea Meng Rise

Vi har fået fokus på os som familie og fået et ekstra/skærpet blik for hinanden og vores samvær. Børnene har nok mest mærket en ekstra og lidt anderledes voksen opmærksomhed

Louise Dilling Thomsen

Et projekt sammen som bestemt havde en høj værdi og mere snak generelt samt højere bevidsthed omkring vores (forældres) brug af telefoner.

Malou Søby

Vi har altid været gode til at italesætte hinandens styrker, men det gode ved det her har været at det skulle skrives ned og reflekteres mere over....faren i huset har taget en bog ned fra bogreolen og pt ligger han og læser imens hans tlf hviler på “mobil-stranden”. Pigerne udbrød med det samme: ‘Hvor viiiildt, far!!!!! Læser du en bog???? ???

Connie Florentin

Der er blevet en større bevidsthed om at “se” det dejlige og skønne ved hinanden

Ditte Kim

Stor glæde på en dag hvor intet er almindeligt... Posten og opgaverne gav smil og noget at tage sig til og overdøvede således savn af venner og " det almindelige" - Så dejligt ♥️

Tina Rise Hejgaard-Larsen

Min datter kunne næsten ikke være i sin egen krop af stolthed, da vi læste brevet op for hende om hvorfor vi er heldige at være hendes forældre. Min søn læste selv op og også her var der glæde og stolthed i øjnene.

Lene Degner Rise

Jamen et lys der kom i deres øjne. ? En sand fornøjelse at se. De læste selv deres små sedler højt og de kunne ikke lade være med at smile.

Mette Morsing

Fik hjælp til at bryde de der faste rutiner, der efterhånden bare havde sneget sig ind. Med få fantastiske ideer kan rutiner/pligter klares sammen. Det har klart været en reminder for mig, på små ting i hverdagen, som jeg faktisk lidt “havde glemt”. Bare mere sammen og at det praktiske kunne hygges med og ikke skulle overståes.

Nanna

Flere nærværende stunder i en travl hverdag. Det var PISSE hyggeligt. Far overraskede også ved at spørge “nu har I vel gemt en opgave til mig, ik” - FEDT at prøve noget nyt. Nu snakker de meget videre om det. Nu er det ok mor ikke fiser rundt og ordner det hele - nu blev pligterne helt ok - ikke øv - en nærværsstund. Især fedt, fordi mor havde vildt meget modstand på den med pligter.

Anja

Det har betydet meget for mor at opleve hvor meget glæde der kommer ind i hverdagen. En lille aktivitet kan fylde positivt i lang tid. Glæden ved at se børnenes ansigter men også glæden hos en selv som voksen - får skabt hyggelige situationer i pressede dage - det har været helt vildt.

Nanna

Familiefællesskab

Hverdagen kan være flyvsk…
… og det kan være svært at fange de små stunder, der styrker fællesskabet derhjemme. I får hver måned unik inspiration i form af aktiviteter til nye måder at være sammen på. De skaber  samvær og nærvær og I vil opleve, at det styrker relationerne i jeres familie.

Mobilfri stunder

Skærmen mindsker nærvær og samvær…
… for når vi er mere fokuseret på skærmen end hinanden er vi ikke sådan rigtig sammen. Vi giver dig inspiration til at slippe skærmen for en stund. Til gengæld vil du og børnene mærke en helt anden opmærksomhed fra hinanden – nemlig nærvær!

Pligter

“Øv… nu skal der laves pligter…”
… har vi alle sikkert tænkt. I en travl hverdag kan de huslige pligter virker som en øv-opgave. Det vil vi gerne lave om på! Derfor fokuserer en del af aktiviteterne på pligter. For hvem siger, at selv pligter ikke kan være en sammen-stund med nærvær og leg?

Læring for livet

Børn ELSKER at være en del af familien…
… og mærke at der er brug for dem. De mærker glæden helt ned i maven ved sådan nogle stunder. Det er læring for livet, og det er med til at udvikle barnets livsduelighed. Det er at styrke familiefællesskabet og dit barns sociale kompetencer på én og samme gang

Redskaber til dig som forældre

Nye vaner kan være lidt af en mundfuld…
… især hvis tingene ikke går helt som forventet. Derfor er vi der selvfølgelig for DIG! Med videoer, Q&A’s og et Facebook-fællesskab får du rig mulighed for at få baggrundsviden, hjælp, motivation og svar på alt hvad dit hjerte måtte begære.

Åbn for et nærværs-eventyr med dine børn

Ta’ en fællestur ud til postkassen for at hente jeres nye SammenSammen-boks og mærk nærværet allerede der. Familie-kortene i din SammenSammen-boks giver dig simple aktiviteter, så du og dine børn får nærværsstunder sammen i hverdagen – og gør pligter til en leg. Forløbet er egnet til børn mellem 5 og 11 år.

Ingen tidskrævende forberedelse eller andre dikkedarer. KUN den tid, som du bruger SAMMEN med dine børn.

179 kr./md. Ingen binding!

Læs mere

Åbn for et nærværs-eventyr med dine børn

Ta’ en fællestur ud til postkassen for at hente jeres nye SammenSammen-boks og mærk nærværet allerede der. Familie-kortene i din SammenSammen-boks giver dig simple aktiviteter, så du og dine børn får nærværsstunder sammen i hverdagen – og gør pligter til en leg. Forløbet er egnet til børn mellem 5 og 11 år.

Ingen tidskrævende forberedelse eller andre dikkedarer. KUN den tid, som du bruger SAMMEN med dine børn.

179 kr./md. Ingen binding!

Læs mere

… HELT PÅ DINE VILKÅR

Fleksibelt

Du og din  familie er noget særligt.
Derfor er SammenSammen-boksens aktiviteter naturligvis tilpasset sådan, at I nemt kan passe dem ind i lige netop jeres hverdag

Ingen dikkedarer

Hvem gider komplicerede opgaver?
Derfor kræver vores aktiviteter hverken tidskrævende forberedels eller andre dikkedarer. Faktisk kun den tid du bruger SAMMEN  med dine børn

Ingen binding

Du skal kunne gøre tingene på din måde.
Derfor kan du prøve din første SammenSammen-boks og til hver en tid opsige dit medlemskab eller sætte det i bero. Ingen binding. Ingen gebyrer. Kun gode stunder

Hvad indeholder SammenSammen boksen

Du – og I er noget særligt og det vil vi gerne minde jer om. Derfor får I en helt unik kreativ velkomstboks som jeres første SammenSammen-boks.

Dernæst får I hver måned nye familiekort, månedens overraskelse og en kreativ aktivitet, så jeres boks ikke bare ryger i skraldespanden.

Desuden…….

Online-fordele hvis du er total nærværs-nysgerrig

Læs mere om boksen her

SÅDAN FUNGERER DET

1. FRISK PÅ NÆRVÆR

Du beslutter dig for at forkæle dig selv og familien med nærvær hver måned. Sådan!

2. NÆRVÆR HVER MÅNED

SammenSammen-boksen lander direkte i jeres postkasse hver måned. Glæd jer!

3. TID TIL NÆRVÆR

Brug månedens familiekort med aktiviteter efter jeres behov…og husk, at de kan laves igen og igen…. Medlemskabet har ingen binding.

Play Video

Se hvordan boksen fungerer

MÅSKE DU HAR HØRT OM OS?

Få flere nærværsstunder
med børnene

Bliv medlem

Få flere nærværsstunder
med børnene

Bliv medlem